Picioare frumoase si sanatoase

Picioare frumoase si sanatoase
Pe tocuri sau nu, în pantaloni sau fuste, femeile și-au dorit întotdeauna să găsească cele mai bune metode prin care să-și mențină picioarele frumoase şi sănătoase. Celulita şi vergeturile pot afecta aspectul picioarelor, însă, fiecare îşi poate găsi căi prin care va diminua efectele acestora.

Pe lângă un stil de viață sănătos, care presupune mișcare, alimentație corectă și odihnă, îţi poţi găsi timp şi resurse pentru a te ocupa şi în alt mod de frumuseţea şi sănătatea picioarelor tale.

Sănătatea pielii

Vergeturile şi celulita sunt afecţiuni care se întâlnesc frecvent. Fie în urma unei sarcini, fie din cauza oscilaţiilor de greutate, fie survenite odată cu trecerea timpului, acestea îţi pot afecta aspectul pielii de pe picioare.

Celulita este  o alterare a ţesutului conjunctiv, care se instalează în urma  prezenţei grăsimilor în adipocite. Stocarea acestor grăsimi va  conduce la inflamarea celulelor adipoase, fapt ce va  genera distrucţia celulară prin fibrozarea şi sclerozarea ţesutului adipos.

Celulita odată instalată, impune luarea anumitor măsuri,  deoarece netratată va evolua permanent şi va afecta din ce în ce mai vizibil aspectul pielii, lucru pe care nu ţi-l doreşti pentru picioarele tale.

Vergeturile sunt reprezentate de ruperi ale ţesutului elastic al pielii, cauzele fiind multiple, de la cele ereditare, până la dereglări hormonale sau o alimentaţie haotică, lipsa antioxidanţilor sau oscilaţii în greutate. Deşi nu pot fi remediate total, merită să încerci să atenuezi aspectul neplăcut al acestora.

În lupta cu aceşti inamici ai picioarelor tale, poţi apela la produse cosmetice care au în compoziţie ulei esenţial extras din boabe de piper. Acest ulei are un rol foarte important în stimularea sangvină, micşorând astfel stratul de grăsime, în decongestionarea ţesuturilor inactive şi în detoxifierea locală. Pielea va deveni catifelată şi elastică, celulita începând să se diminueze.

Pentru atenuarea vizibilă a vergeturilor, indicate sunt serurile pe bază de ulei esenţial de lavandă şi produsele cosmetice care conţin un concentrat activ de Omega 3-6-9, extras din uleiuri esențiale.

Pielea va fi foarte bine hidratată, va deveni fermă, se va detoxifia şi regenara.

Aplicate corect, aceste produse cosmetice care au în componenţă ingrediente naturale, te pot ajuta să ai picioare sănătoase şi frumoase.

Pedichiura şi îngrijirea călcâielor

Un picior frumos, înseamnă şi o pedichiură  îngrijită. Unghiile şi cuticulele au nevoie şi ele de tratamente cosmetice, astfel că apelând la produse pe bază de plante, îţi poţi îngriji picioarele cu uşurinţă. Aplicarea pe unghii a unui produs pe bază de ulei de morcov şi migdale, te va ajuta să ai unghii nătede şi lucioase, iar cuticule moi şi elastice, fără a se mai crăpa şi usca.

Călcâiele reprezintă o zonă destul de soliciată. Cu atât mai mult, dacă există o predispoziţie spre o piele uscată, atunci călcâiele vor avea tendinţa de a fi aspre, prezentând chiar şi crăpături.

O cremă care are în compoziţie unt de shea, va hidrata foarte bine pielea călcâielor. Aplicată zilnic, rezultatele nu vor întârzia să apară. Untul de shea este bogat în vitaminele A, E şi F, hidratând şi revitalizând pielea afectată.

Folosind constant  acest tip de produse pe bază de ingrediente 100% naturale, pielea picioarelor tale va fi răsfăţată, tratată, hidratată şi tonifiată, se vor diminua celulita şi vergeturile, iar pedichiura şi călcâiele vor arăta impecabil.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!