Ingrijirea pielii de la A la Z

Ingrijirea pielii de la A la Z

Ritualul de îngrijire a pielii nu presupune doar aplicarea unei creme hidratante ori de câte ori ieși din duș. Dacă îți dorești o piele sănătoasă, hidratată și care să își păstreze aspectul mătăsos mai mult timp, trebuie să începi să acorzi mai multă atenție întregului proces. Iată cum ar trebui să arate ritualul de îngrijire a pielii, de la A la Z!

  1. Exfolierea

Exfolierea reprezintă îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii și este unul dintre cei mai importanți pași ai ritualului de îngrijire. Dacă celulele moarte nu sunt eliminate, ele se acumulează la suprafața pielii, blochează porii și deteriorează aspectul pielii. Tocmai de aceea, exfolierea te ajută să elimini acele celule moarte și să faci loc celulelor mai tinere să se dezvolte. Ce produse poți folosi pentru exfoliere? Orice produs ce are în componența sa particule micro abrazive care au scopul de a curăța pielea în profunzime și de a regenera epiderma. Din această categorie fac parte și peelingul microdermabraziv cu sâmburi de caise sau scrubul corporal cu unt de shea de la Kosmo Oil.

  1. Hidratarea

Dacă exfolierea pielii ar trebui să se facă de maxim 2-3 ori pe săptămână, hidratarea ar trebui să fie pasul esențial peste care nu trebuie să sari nici măcar o zi. Întreg organismul nostru are nevoie de hidratare, atât la interior, cât și la exterior, iar semnele hidratării optime se văd în aspectul pielii. O piele deshidratată este o piele uscată, fără strălucire. Există pe piață o varietate de produse pentru hidratarea pielii, însă multe dintre ele conțin multe substanțe chimice sau parabeni care nu fac altceva decât să deshidrateze și mai tare pielea. Noi îți recomandăm să optezi întotdeauna pentru produsele naturale, despre care poți fi sigură că nu îți vor afecta în niciun fel pielea. Spre exemplu, uleiul hidratant Kosmo Oil este perfect pentru îngrijirea pielii deshidratate. Aplicarea regulată a acestui ulei îți va hidratata pielea în profunzime și în același timp o va și tonifia. Poate fi folosit atât de persoanele cu pielea cu un aspect gras, cât și de către cele cu piele sensibilă.

Un alt produs la fel de indicat pentru hidratarea în profunzime a pielii este crema hidratantă cu bambus. Bambusul este prin definiție cea mai bună soluție pentru o piele delicată și sănătoasă. Introducerea acestui produs în ritualul tău zilnic de îngrijire a pielii te va ajuta să hidratezi intens epiderma și în același timp să stimulezi sinteza de colagen.

  1. Masajul

Masajul are un efect relaxant nu doar asupra psihicului, ci asupra întregului corp. Chiar dacă nu face parte neapărat din cadrul ritualului zilnic de îngrijire a pielii, un masaj de 1-2 ori pe săptămână va face minuni asupra pielii tale. În timpul masajului, circulația sanguină este stimulată, iar pielea este hidratată prin intermediul produselor de masaj folosite. Dacă vrei pur și simplu să îți protejezi pielea împotriva agresivității factorilor externi, îți recomandăm uleiul pentru masaj neutru, dacă ai nevoie de relaxare și de trezire a simțurilor, poți să folosești oricând uleiul Senzual Love, iar dacă vrei să scapi de stres și să te odihnești după o zi obositoare la locul de muncă, uleiul de masaj Sweet Dreams este alegerea perfectă.

După cum poți observa, ritualul de îngrijire a pielii nu este extrem de complex, iar dacă îl practici cu regularitate, te vei bucura nu doar de o piele fină și hidratată, ci și de o bună dispoziție permanentă!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!