Zațul de cafea sau produsele pe bază de cafea?

Zațul de cafea sau produsele pe bază de cafea?

Cafeaua este mai mult decât băutura care ne trezește în fiecare dimineață, este și aliatul nostru numărul 1 împotriva celulitei. Cafeaua poate fi privită ca un elixir al frumuseții și al tinereții pentru că îți păstrează pielea fermă și netedă, eliminând aspectul de ”coajă de portocală”. Zațul de cafea a fost folosit mult timp ca un tratament natural anticelulitic, fiind un exfoliant excelent. În același timp, au apărut pe piață multe produse anticelulitice pe bază de cafeină care promit să facă minuni și să îți redea acea piele strălucitoare pe care ți-o dorești. Dar care este cel mai eficient remediu împotriva celulitei? Zațul de cafea sau produsele pe bază de cafea?

Zațul de cafea – un remediu simplu și natural

Zațul de cafea nu a fost folosit dintotdeauna pentru eliminarea celulitei, el fiind întâi de toate, un foarte bun exfoliant natural, ce te ajută la îndepărtarea blândă a celulelor moarte. Există multe tratamente naturiste cu zaț de cafea pe care le poți încerca acasă pentru a-ți păstra pielea mai catifelată și fermă. De altfel, unul dintre cele mai populare rețete anticelulitice conțin doar 2 ingredinte: zațul de cafea și uleiul de măsline. Tot ce trebuie să faci este să amesteci zațul de cafea călduț cu o lingură de ulei de măsline extravirgin și să aplici acest amestec pe zonele afectate de celulită. Înfășoară aceste zone în folie de plastic alimentar și lasă cafeina să acționeaze timp de 15-20 de minute. Dacă faci această operațiune de 2 ori pe săptămână, te vei bucura de o piele mult mai catifelată și cu un aspect mai sănătos.

Acest ritual de frumusețe nu este doar unul eficient, ci și unul relaxant. Ce faci însă dacă nu ai timp să prepari amestecul și să dedici cel puțin 30 de minute acestui ritual cu zațul de cafea? Apelezi la produsele pe bază de cafeină din comerț!

Produsele pe bază de cafeină – un remediu rapid și eficient

Cremele și gelurile pe bază de cafeină pe care le găsim astăzi în comerț reprezintă un remediu rapid, atât din punct de vedere al timpului de aplicare, cât și din punct de vedere al eficacității. Dacă îți dorești rezultate spectaculoase, într-un timp scurt, avem două recomandări pentru tine: crema liporeductoare cu micropulbere naturală de cafea arabica bio și gelul liporeductor bogat în bio cafeină pură. Ambele produse au un efect anticelulitic rapid și de lungă durată. Conținutul de cafeină acționează în profunzime împotriva depunerilor inestetice din țesutul adipos și regenerează celulele, prevenind în același timp și reapariția celulitei. Aceste produse pe bază de cafeină pot fi folosite și la împachetări sau masaje anticelulitice, având rezultate foarte bune.

Putem vedea că ambele tratamente, indiferent dacă vorbim de cel natural, cu zaț de cafea, sau de produsele pe bază de cafeină, au aceleași rezultate asupra pielii, eliminând cu succes celulita. Și atunci se pune întrebarea: de ce să investim în produsele din comerț, când putem folosi zațul de cafea? Adevărul este că zațul de cafea poate fi folosit în cazurile mai ușoare de celulită, nefind la fel de eficiente în cazul pielii afectate în profunzime. Mai multe decât atât, în cazul zațului de cafea, rezultatele nu se văd la fel de repede, ca în cazul produselor care au o concentrație mai mare de cafeină și prin urmare, au rezultate mai bune. Dacă încerci să tratezi celulita cu zațul de cafea de mult timp și nu vezi rezultate, ar fi bine să dai o șansă și cremei sau gelului pe bază de cafea și vei vedea că în scurt timp te vei bucura de o piele mult mai fermă și cu un aspect mai sănătos!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!