Untul de cacao – secretul frumusetii si al tineretii vesnice

Untul de cacao – secretul frumusetii si al tineretii vesnice

Cine spunea că a descoperit elixirul tinereții, cu siguranță se refera la unul de cacao pentru că nu putem găsi un alt super aliment care are atât de multe beneficii asupra sănătății și frumuseții! Boabele de cacao erau considerate de azteci un dar al zeilor, iar astăzi, untul de cacao ne face să ne simțim ca niște zeițe

Untul de cacao a devenit un ingredient nelipsit din produsele cosmetice, iar acest lucru se datorează proprietăților sale. Este o sursă extraordinară de antioxidanți, grăsimi mono nesaturate și polinesaturate, dar și Omega 3, Omega 6, vitamina E și vitamina K. Partea cea mai bună este că untul de cacao poate fi folosit pentru toate tipurile de piele, fără niciun fel de problemă. Se spune că untul de cacao este secretul frumuseții și al tinereții veșnice, așa că, ar fi bine să îl introduci în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii. Iată câteva dintre cele mai importante beneficii ale untului de cacao pentru pielea ta!

  1. Hidratează în profunzime

Dacă ai o piele uscată, care și-a pierdut din strălucire, atunci untul de cacao îți va veni în ajutor! Unul dintre cele mai mari avantaje ale untului de cacao este faptul că se absoarbe repede în piele, o hidratează în profunzime și o lasă mult mai catifelată. O simplă aplicare asigură pielii tale 24 de ore de confort și hidratare. Conținutul bogat de antioxidanți și grăsimi saturate ajută nu doar la hidratarea în profunzime a pielii, ci și la prevenirea uscării sau a exfolierii acesteia pe viitor. Dacă folosești regulat untul de cacao, te vei bucura mereu de o piele catifelată și strălucitoare!

  1. Diminuează ridurile și semnele de îmbătrânire

Untul de cacao este cel mai bun prieten al femeilor care se confruntă cu riduri sau cu alte semne de îmbătrânire. Conținutul de vitamina E ajută la neutralizarea radicalilor liberi și la protejarea pielii împotriva factorilor externi. În același timp, untul de cacao ajută la stimularea sintezei de colagen și la obținerea unui ten mult mai sănătos și cu un aspect mai tânăr!

  1. Are efect relaxant

Având în vedere textura sa, untul de cacao poate fi folosit și în cadrul masajelor, având un efect relaxant. Este recomandat mai ales după o zi obositoare, în care stresul și-a lăsat amprenta pe organismul tău. Untul de cacao funcționează ca un adevărat de stresant și energizant în aceste cazuri, deci nu ar trebui să îți lipsească din casă.

  1. Ameliorează iritațiile și arsurile

Se apropie vara, iar acest lucru înseamnă ore întregi de stat la soare sau chiar la solar pentru obținerea bronzului perfect. Uneori însă, dacă nu folosim crema solară potrivită, ne putem alege cu arsuri pe care le putem ameliora cu ajutorul untului de cacao. Mai mult decât atât, untul de cacao poate fi folosit și în tratarea eczemelor sau a dermatitei. Așa că, de ce să optezi pentru tot felul de produse comerciale care promit că te vor scăpa de aceste probleme când poți folosi soluția naturală?

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care untul de cacao le are asupra pielii tale. Însă, nu vei obține rezultatele dorite dacă nu alegi untul de cacao potrivit. În zilele noastre, putem cumpăra unt de cacao din supermarket-uri, din farmacii sau de la tot felul de magazine. Important este să optezi întotdeauna pentru untul de cacao presat la rece, cum este și cel din gama Kosmo Oil, pentru că acesta nu este procesat termic și își păstrează toți nutrienții, iar pielea ta îți va mulțumi!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!