Ulei fortifiant Kosmo Oil

Ulei fortifiant Kosmo Oil

Dacă vă simțiți obosit sau lipsit de vlagă, e semn că aveți nevoie de puțină relaxare, de un masaj bun și de un ulei balsamic fortifiant pe măsură.

Se spune că am început să mergem mai repede, să mâncăm mai repede, ba chiar să vorbim mai repede, odată cu dezvoltarea industrială și pășirea în epoca mașinăriilor. În tot acest tumult, în această mare de evenimente solicitante, nu e de mirare că putem cădea pradă depresiei, stresului sau, pur și simplu tindem să uităm de noi.

Acest lucru trebuie remediat, pentru că, vorba latinilor, o minte sănătoasă poate sălășlui doar într-un corp sănătos. Și ce metodă poate fi mai eficientă și mai relaxantă decât un masaj bun? Poate doar un masaj bun la care se adaugă un ulei fortifiant, precum este cel de la Kosmo Oil.

De ce ar trebui să apelăm la un ulei balsamic fortifiant?

Indiferent dacă e vorba de un auto masaj sau de un masaj făcut de un terapeut, un ulei balsamic fortifiant este imperios necesar, deoarece asigură alunecarea ușoară a mâinilor pe piele, oferind astfel un efect mult mai relaxant, fără riscul unor zgârieturi sau traume.

În plus, un ulei balsamic are de obicei un miros plăcut, care servește și ca aromo terapie – metodă terapeutică bazată pe efectul produșilor plăcut mirositori din uleiurile volatile din plante.

Specialiștii de la Kosmo Oil știu asta, motiv pentru care, au creat în laboratoarele lor din Franța, Germania, Spania și Elveția, un ulei balsamic fortifiant, menit să influențeze benefic atât asupra trupului (pielii), cât și asupra minții, inducând o stare de bine.

Care sunt produsele care stau la baza acestui ulei fortifiant Kosmo Oil?

Uleiul fortifiant Kosmo Oil are la bază două ingrediente principale:

  • Uleiul esențial de mentă,
  • Uleiul esențial de eucalipt.

Efectul fortifiant al celor două este recunoscut unanim.

Uleiul esențial de mentă (mentolul), inhibă receptorii care reacționează la stimulii dureroși, ameliorând temporar durerile de mușchi sau organe și echilibrând totodată tonusul muscular.

Uleiul esențial de eucalipt, pe lângă proprietățile antiseptice, contribuie activ la eliminarea stărilor de extenuare psihică, revigorând organismul.

Totodată, acesta poate face minuni aplicat în zonele cu tensiune musculară, fiind recomandat pentru a fi utilizat de către persoanele care suferă de reumatism (afecțiuni ale organelor aparatului locomotor, în special ale articulațiilor și ale țesuturilor înconjurătoare), lumbago (boală care se manifestă prin dureri localizate la mușchii din regiunea lombară, din cauza unui efort fizic ori expunerii la frig, sau a unei leziuni de disc), rigiditate musculară, ligamente și tendoane luxate, fibroză (dezvoltarea exagerată de țesut conjunctiv) sau dureri ale nervilor.

Pe lângă uleiurile esențiale de mentă și eucalipt, pentru fabricarea uleiului fortifiant Kosmo Oil, sunt utilizate:

  • Ulei vegetal de migdale dulci,
  • Ulei vegetal de avocado,
  • Ulei vegetal de măsline.

Proprietățile acestor uleiuri vegetale constau în primul rând în efectul de hidratare profundă a epidermei, ajutând totodată la refacerea epidermei uscate și la recăpătarea aspectului de piele sănătoasă, catifelată și strălucitoare.

Îndeplinind aceste funcții, cele trei uleiuri vegetale contribuie activ și la întârzierea procesului de îmbătrânire, dar și la prevenirea apariției unor erupții/alergii. De ce să alegem un ulei fortifiant Kosmo Oil?

Un ulei fortifiant Kosmo Oil aduce utilizatorilor săi un set de beneficii:

  • Preț excelent raportat la calitate;
  • Ingrediente 100% naturale;
  • Garanția eficacității;
  • Siguranța că produsul corespunde cu cerințele saloanelor de înfrumusețare și a centrelor spa.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!