Scapă de riduri cu produsele potrivite!

Scapă de riduri cu produsele potrivite!

Celulele pielii noastre trec zilnic printr-un proces de regenerare, însă acest proces încetinește odată cu înaintarea în vârstă, iar deja după vârsta de 20 de ani, încep să apară primele semne de îmbătrânire ale pielii.

Odată cu scăderea nivelului de colagen și elastină, apar și primele riduri. Desigur, cauzele pentru apariția ridurilor pot fi multiple: efectele negative cauzate de radiațiile solare, genetica, menopauza și pierderea hormonilor, mișcările musculare sau distrugerea barierei naturale de protecție a pielii ca urmare a expunerii la soare fără SPF.

Cum poți preveni ridurile?

Ridurile pot fi prevenite dacă urmezi câteva sfaturi simple de îngriire a tenului. Prima și cea mai importantă regulă atunci când vine vorba de prevenirea ridurilor este curățarea zilnică a pielii cu ajutorul unei loțiuini potrivite tenului tău, care să îți curețe în profunzime pielea. Acest pas este esențial chiar și dacă nu folosești zilnic make-up. După cum spuneam, ridurile pot să apară și ca urmare a unei expuneri prelungite la soare. Tocmai din acest motiv, este esențial să utilizăm un produs cu SPF de minim 30 unități, chiar și în zilele în care soarele pare că nu va mai ieși din nori. Hidratarea joacă și ea un rol important în prevenirea ridurilor, iar un consum corespunzător de apă sau alte surse alimentare bogate în apă poate face minuni la nivelul tenului tău. O altă modalitate de prevenire a ridurilor este evitarea dietelor drastice. Una dintre cauzele principale ale pierderii elasticității pielii este reprezentată de aceste diete drastice prin care se pierde un număr important de kilograme, într-un timp scurt. De partea cealaltă, adoptarea unui stil de viață sănătos, cu un regim alimentar echilibrat, bogat în fructe și legume proaspete și în grăsimi esențiale Omega 3, ajută la menținerea fermității și vitalității pielii.

Cum poți să scapi de riduri?

Există pe piață în momentul de față multe produse ce promit să facă minuni în privința ridurilor. Însă nu toate sunt foarte eficiente. Unul dintre ingredientele cu un efect minune atunci când vorbim de riduri este untul de shea. Acesta este bogat în vitaminele A și E care hidratează în profunzime epiderma și o calmează. O cremă antirid cu unt de shea te va ajuta să ameliorezi aspectul ridurilor, să previi apariția lor și a altor semne de îmbătrânire. Aplicarea unei astfel de creme în fiecare zi te ajută nu doar să scapi de riduri, ci să și asiguri pielii tale 4 de ore de confort, protecție și hidratare.

Un alt produs pe care ar trebui să îl introduci în rutina ta de îngrijire a pielii este serul antirid cu un conținut mare de Omega 3-6-9, care ajută la scăderea stresului oxidativ indus de radicalii liberi, la reducerea efectelor îmbătrânirii, la revitalizarea pielii și prevenirea ridurilor. Poți folosi serul și pentru un masaj facial relaxant, care să îți aducă beneficii însemnate pielii tale, fermitatea și strălucirea la care visezi.

În momentul în care vrei să introduci în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii produsele antirid, asigură-te că acestea sunt potrivite pentru tenul tău și cel mai important, că au în componența lor ingrediente naturale care nu îți afectează în niciun fel pielea. Cu o rutină de îngriire a pielii bine pusă la punct și cu produsele potrivite, vei putea scăpa de riduri și vei putea preveni cu succes apariția altora, iar tenul tău va radia de fericire.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!