Scapă de călcâiele crăpate cu untul de shea!

Scapă de călcâiele crăpate cu untul de shea!

Untul de shea este popular pentru beneficiile sale asupra pielii, lăsând-o mult mai catifelată și hidratată. Este un ingredient ce îl întâlnim deseori în produsele cosmetice, ce provine din semințele fructului arborelui de shea, un arbore considerat sacru în cultura africană. Untul de shea este bogat în vitamine (A, E, F), dar și minerale, care ajută la hidratarea și echilibrarea epidermei. Colagenul și acizii grași Omega 3-6-9 regenerează pielea uscată, o revitalizează și o protejează împotriva factorilor de mediu. Mai mult decât atât, untul de shea îmbunătățește circulația sanguină și ajută la cicatrizarea mai rapidă a plăgilor, fiind un produs ce nu trebuie să lipsească din casa ta dacă îți dorești o piele hidratată și sănătoasă.

Untul de shea și călcâiele crăpate

Crăpăturile pielii pot să apară oriunde pe suprafața corpului, însă apar de obicei în zona călcâielor pentru că aceasta este una dintre cele mai folosite părți ale corpului. Atunci când pielea călcâielor este uscată, ea începe să se crape, însă apariția acestor crăpături la nivelul pielii pot indica și o lipsă de zinc și acizi grași Omega 3. Există mai multe cauze pentru călcâiele crăpate, de la probleme de sănătate precum diabet, psoriazis, eczeme sau afecțiuni ale glandei tiroide, până la o igienă neadecvată a picioarelor sau chiar purtarea unei încălțăminte neadecvate cum ar fi papuci sau sandale, care nu fac altceva decât să permită pernuțelor de grăsime de la nivelul călcâielor să se extindă, crescând astfel și riscurile apariției crăpăturilor.

Crăpăturile la nivelul călcâielor apar de obicei în cazul persoanelor care petrec mult timp în picioare sau în cazul persoanelor în vârstă. În orice caz, dacă observi că pielea călcâielor tale este uscată, nu aștepta ca lucrurile să se agraveze și acționează chiar de la primele semne! În acest sens, untul de shea s-a dovedit a fi un foarte bun aliat împotriva călcâielor crăpate.

Untul de shea pentru călcâie este un produs 100% natural care te ajută să scapi de pielea uscată, crăpată sau afectată de calozități. Este un produs perfect pentru îngrijirea picioarelor, având efecte antiinflamatorii și liniștitoare. Conținutul bogat de vitamine și minerale ajută la hidratarea în profunzime a pielii din zona călcâielor, la echilibrarea și refacerea epidermei. După cum spuneam, călcâiele crăpate pot reprezenta și un semn al lipsei de Omega 3, iar untul de shea este bogat în acizi grași Omega 3-6-9, fiind ideal pentru astfel de situații. Aplicat o singură dată pe zi, untul de shea asigură pielii tale 24 de ore de confort, protecție și hidratare.

Mulți dintre cei care au încercat deja untul de shea pentru călcâie au declarat faptul că rezultatele sunt incredibile, chiar și în situațiile în care crezi că pielea călcâielor tale nu mai are nicio șansă. Rezultatele pot fi văzute chiar de la prima aplicare, dacă pielea nu este afectată foarte tare. Poți folosi untul de shea pentru a scăpa de pielea crăpată din zona călcâielor sau pentru a-ți menține această zonă hidratată mereu și pentru a preveni astfel crăparea pielii.

Călcâiele merită atenția și grija ta, iar remediile naturiste pe care le găsești de obicei în mediul online nu sunt întotdeauna atât de eficiente cum ar trebui. Untul de shea în schimb, te poate ajuta să obții o piele hidratată, fără crăpături și să previi pe viitor reapariția acestora. Untul de shea este aliatul tău numărul 1 împotriva călcâielor crăpate, așa că, nu ezita să îl folosești dacă te confrunți cu această problemă!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!