Principalele beneficii ale algelor pentru piele

Principalele beneficii ale algelor pentru piele

Îți dorești o piele sănătoasă și frumoasă? Atunci e momentul potrivit să descoperi principalele beneficii ale algelor pentru piele.

Țesutul epitelial este expus în permanență intemperiilor, chiar dacă încercăm să-l protejăm cu ajutorul hainelor și a diverselor accesorii (ochelari, fular, mănuși, etc.).

O alimentație sănătoasă, declară medicii, este cheia în drumul nostru spre obținerea tenului perfect. Însă nutriția corespunzătoare nu este suficientă. În sezonul rece, de exemplu, trebuie să ne hidratăm pielea atât din interior, cât și din exterior. Iar pentru a fi siguri de eficiența acțiunii, ar fi bine să ne îndreptăm atenția asupra unor ingrediente de calitate. Studiile arată că algele marine pot fi un asemenea ingredient.

Descoperă principalele beneficii ale algelor pentru piele. Obține tenul pe care l-ai visat dintotdeauna!

Ce face algele atât de speciale în tratamentul pielii?

Chinezii și japonezii au folosit, din cele mai vechi timpuri, algele marine, recunoscându-le proprietățile deosebite. Dacă acum 300 de ani erau utilizate doar 6 specii de alge, astăzi numărul lor a crescut la 20. În lume există însă peste 20.000 de specii de alge, ceea ce înseamnă că aceste plante acvatice mai pot să uimească industria medicală și farmaceutică.

În ceea ce privește tratamentul pielii, algele sunt folosite, în special, grație compoziției lor. Ele sunt bogate în compuși minerali, al căror rol principal este regenerarea. De asemenea, reprezintă surse semnificative de: iod, brom, magneziu, potasiu, sodiu, calciu, fosfor, sulf, clor, cupru, siliciu, care contribuie la aspectul neted și catifelat al țesutului epitelial.

Care sunt principalele beneficii ale algelor pentru piele?

Oamenii de știință au punctat, în numeroase articole de specialitate, principalele beneficii ale algelor pentru piele. Deloc întâmplător, alegele s-au transformat într-un ingredient cheie al produselor cosmetice.

Printre principalele beneficii ale algelor pentru piele se numără capacitatea lor de a contribui la închiderea porilor.

Totodată, plantele marine:

  • Tonifică pielea;
  • Sporesc efectele antiinflamatorii;
  • Reduc riscurile de apariție a petelor și a iritațiilor;
  • Combat apariția punctelor negre;
  • Luptă împotriva acneei (coșurilor);
  • Echilibrează secreția de sebum.

De asemenea, ele sunt folosite cu succes în măştile şi cremele de gomaj pentru ten, corp, mâini sau călcâie, grație unei acțiuni ușor abrazive pe care o pot exercita asupra suprafeței cutanate. Mai sunt utilizate și în produsele de demachiere. În ultimul caz, alginaţii din algele de mare îndepărtează murdăria, machiajul, excesul de sebum şi alte impurităţi.

Dacă vrei să testezi puterea magică a algelor pe propria piele, poți începe cu un gel anticelulitic cu alge marine de la Kosmo Oil.

La baza sa stă micropulbere 100% naturală din alge marine albastre. Acestea conțin peste 50 de nutrienți, 12 tipuri diferite de vitamine și 13 tipuri de minerale și acizi grași esențiali. Toți vor lucra la diminuarea aspectului inestetic al țesutului adipos, alungând celulita și ajutându-ți pielea să-și recapete elasticitatea și strălucirea.

Sau poți opta pentru crema anticelulitică cu alge marine Kosmo Oil.

Micropulberea de alge din compoziția sa va contribui la detoxifierea organismului, arderea grăsimilor și slăbirea eficientă, durabilă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!