O piele mai frumoasă și mai suplă cu ajutorul algelor marine

O piele mai frumoasă și mai suplă cu ajutorul algelor marine

Cu toate că algele nu sunt considerate ingrediente tocmai convenționale pentru frumusețe, de mii de ani au fost folosite pentru îngrijirea pielii. Ba chiar, au căpătat titulatura de „ingredient miraculos” și de „cel mai puternic secret al oceanului”, existând deja zeci de produse de îngrijire a pielii care au în compoziție alge și alte extracte marine.

În general, trebuie să știți că există două tipuri principale de alge, și anume alge macro și alge micro. După cum puteți bănui, algele de tip macro sunt de tip de mare și pot fi vizibile cu ochiul liber. Mai exact, algele macro sunt ceea ce vedeți plutind în apă și la ce se gândește orice persoană când aude cuvântul „alge”. Iarba de mare, kelp și laminaria sunt toate tipuri de alge macro, cu efecte incredibile asupra sănătății și frumuseții pielii. La rândul lor, după cum probabil ați ghicit, algele micro sunt foarte mici. Vorbim, de fapt, despre celule mici de alge care se pot vedea doar cu microscopul. Acest tip de alge se găsește deseori în sistemele de apă dulce și marină, atât în ​​apă, cât și în sedimente.

Atât algele macro, cât și algele micro oferă beneficii semnificative pielii. Probabil, cel mai notabil beneficiu ar consta în capacitatea algelor de a hidrata pielea aproape instantaneu. Majoritatea produselor de înfrumusețare care conține alge garantează o piele mai hidratată, fină, moale și suplă. Totodată, algele sunt un antioxidant, ceea ce înseamnă că vă protejează pielea de radicalii liberi care provoacă îmbătrânirea prematură. În acest sens, este un ingredient excelent pentru persoanele care luptă împotriva semnelor de îmbătrânire a pielii. În cele din urmă, algele sunt bogate în aminoacizi esențiali, proteine ​​și o varietate de vitamine – inclusiv vitaminele A, B, C și E.

Pentru a vă bucura de beneficiile însemnate ale algelor, vă recomandăm două dintre cele mai îndrăgite produse Kosmo Oil, și anume Gel Anticelulitic cu Alge Marine și Cremă Anticelulitică cu Alge Marine. Gelul conține micropulbere de alge 100% naturală, care remodelează silueta și revitalizează epiderma. Întrucât este un gel formulat cu algă albastră, bogată în nutrienți, minerale, vitamine și acizi grași esențiali, Gelul anticelulitic Kosmo Oil cu alge marine garantează eliminarea kilogramelor în plus, diminuează aspectul inestetic de celulită, detoxifiază organismul și contribuie enorm la o slăbire rapidă și eficientă.

La rândul său, Crema anticelulitică Kosmo Oil cu alge marine conține micropulbere de alge albastră, care contribuie la detoxifierea organismului și la arderea grăsimilor. De asemenea, crema anticelulitică Kosmo Oil îmbunătățește aspectul pielii, revigorează epiderma, accentuează metabolismul pielii și grăbește vindecarea eventualelor traumatisme. Toate tipurile de piele vor avea de câștigat în urma folosirii acestor două produse fantastice de la Kosmo Oil, dar în general, tipurile de piele care beneficiază cel mai mult în urma folosirii produselor de înfrumusețare bogate în alge sunt pielea uscată, pielea sensibilă, precum și pielea afectată deja de semnele îmbătrânirii. Ambele produse Kosmo Oil sunt recomandate pentru persoanele cu piele sensibilă.

Fără o piele sănătoasă și frumoasă, nedeteriorată de prezența celulitei, cu greu s-ar putea vorbi de un aspect atractiv. Multe persoane, în general femeile, visează să aibă o piele sănătoasă și netedă, dar visul lor nu se transformă adesea în realitate din fel și fel de motive. Potrivit unor studii, primele semne de îmbătrânire apar deja încă de la vârsta de 25 de ani. Aceste semne de îmbătrânire pot reduce semnificativ calitatea pielii, ceea ce va atenua și frumusețea unei persoane. Unele semne ale îmbătrânirii sunt ridurile, pungile sub ochi, liniile fine, pigmentarea pielii, celulita tot mai încăpățânată, vergeturile și așa mai departe.

Pentru o piele sănătoasă, suplă, elastică și fără celulită, regimul de îngrijire a pielii trebuie să includă produse de îngrijire și înfrumusețare îmbunătățite cu puterea uriașă a algelor.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!