Metode eficiente pentru a scăpa de riduri

Metode eficiente pentru a scăpa de riduri

Încă n-a apărut persoana care să iubească ridurile. În schimb, au apărut nenumărate metode eficiente pentru a scăpa de riduri. Descoperă-le!

Apariția ridurilor e adesea asociată cu înaintarea în vârstă. Adevărul, însă, este că există mult mai mulți factori care determină formarea ridurilor. De la o alimentație nesănătoasă până la modul incorect de îngrijire al pielii, fiecare detaliu se poate dovedi decisiv.

Deși ridurile nu pot fi evitate în totalitate, putem cel puțin să le amânăm apariția. Află câteva metode eficiente pentru a scăpa de riduri și folosește-le în favoarea ta.

Care sunt principalele cauze care favorizează apariția ridurilor?

Ridurile sunt niște încrețituri ale pielii. În timp, țesutul epitelial ajunge să producă mai puțin colagen și elastină. Astfel, pielea tinde să devină mai subțire și mai puțin rezistentă la deteriorări.

În afară de factorul genetic și temporal, printre principalele cauze care favorizează apariția ridurilor se numără:

  • Postura incorectă în somn

Dormitul pe o parte cauzează riduri asimetrice, punând presiune asupra unei anumite porțiuni a feței.

  • Deshidratarea

Atunci când corpul primește mai puține fluide, pielea se usucă, iar liniile fine încep să se accentueze.

  • Consumul de fast food și alimente procesate

Nu doar dragostea ci și frumusețea trece prin stomac.  Produsele de tip fast-food au un conținut ridicat de grăsimi care cresc nivelul colesterolului rău – LDL. Acesta îngreunează circulația sângelui, împiedicându-l să hrănească pielea cu nutrienții și oxigenul necesar. Ceea ce poate provoca îmbătrânirea precoce și apariția ridurilor.

  • Schimburile de temperatură

Aerul rece, vântul și umiditatea scăzută contribuie masiv la uscarea pielii. Un efect similar asupra țesutului epitelial îl are și aerul cald, uscat, din interiorul locuinței. Iar pielea deshidratată cade mai ușor pradă ridurilor.

  • Utilizarea incorectă sau folosirea unor produse cosmetice necalitative

Multe dintre cremele și serurile existente pe piață promit să fie o soluție anti-rid. Dar oare afirmația e adevărată? Prezența parabenilor poate să conteste un astfel de efect miraculos. De asemenea, fără o demachiere corectă făcută înainte, utilizarea cremelor devine inutilă, acestea pierzându-și din capacități.

Ce metode eficiente există pentru a scăpa de riduri?

La categoria: Metode eficiente pentru a scăpa de riduri avem mai multe opțiuni. Iată câteva acțiuni simple, pentru a amâna apariția ridurilor:

  • Micșorează cantitatea de zahăr consumat

Zahărul declanșează în organism procese care nu sunt benefice pielii. El descompune colagenul din corp. Acest fapt grăbește îmbătrânirea și apariția ridurilor.

  • Bea cacao

Boabele de cacao au o concentrație mare de catehină și epicatechină.  Acestea mențin pielea hidratată și catifelată. De asemenea, îmbunătățesc circulația sângelui în țesutul epitelial.

  • Folosește produse cosmetice bogate în Omega 3, vitamine și menerale

Acizii esențiali Omega 3, alături de vitamine și minerale, contribuie la regenerarea celulelor pielii și, implicit, la alungarea ridurilor. Poți găsi asemenea produse la Kosmo Oil, mai ales dacă ții ca ele să fie 100% naturale, fabricate din uleiuri vegetale.

O alegere potrivită se poate dovedi Serul antirid cu Omega 3-6-9:

– creat special pentru a hrăni, netezi, hidrata și regenera pielea.

Sau poți alege Crema antirid cu cătină, unt de shea și măsline:

– Aceasta vine la pachet cu o serie de vitamine indispensabile pielii, precum C, A, D, E, B1, B2 și K.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!