Cum te poate ajuta bambusul să ai o piele catifelată?

Cum te poate ajuta bambusul să ai o piele catifelată?

Bambusul este cea mai bogată sursă naturală de siliciu organic, având proprietăți excelente asupra pielii tale. Extractul de bambus este cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale de remineralizare, restructurare și tonifiere. Dacă nu ai încercat până acum produsele pe bază de bambus, ar trebui să o faci, mai ales dacă îți dorești o piele hidratată, catifelată, cu un aspect sănătos.

Ce beneficii are bambusul asupra pielii tale?

Bambusul deține un loc special în culturile orientale, având un efect relaxant asupra minții și trupului. De-a lungul timpului, bambusul a fost studiat și pentru beneficiile sale asupra pielii, iar rezultatele studiilor au făcut ca mari companii din industria cosmetică să se orienteze către acest ingredient și să îl introducă în creme și alte produse de îngrijire a pielii.

Terapia cu bambus este una dintre cele mai eficiente căi pentru a avea o piele hidratată și catifelată. Extractul de bambus este folosit în cadrul cremelor sau gelurilor hidratante, în timp ce bețele de bambus sunt folosite în cadrul masajelor anticelulitice. Putem spune așadar că bambusul este unul dintre acele ingrediente care fac minuni cu pielea ta. Pe lângă siliciu, bambusul mai are în componența sa fibre solubile și insolubile, fitosteroli, carotenoide, aminoacizi, proteine, vitamine și minerale, care acționează împreună asupra pielii, hidratând-o în profunzime. Mai mult decât atât, bambusul ajută la sinteza colagenului, îmbunătățind elasticitatea și rezistența pielii, oferindu-ți în același timp și protecția necesară împotriva factorilor oxidanți.

Cât de bune sunt produsele pe bază de bambus?

Produsele ce au în componența lor extract de bambus sau pulbere de bambus au început să fie din ce în ce mai populare, iar acest lucru se datorează rezultatelor pe care le au. Aspectul luminos și natural al pielii este primul și cel mai vizibil rezultat pe care îl obții chiar de la prima aplicare a unei creme sau gel ce are în componența sa bambus. Un lucru important de menționat este faptul că trebuie să alegi doar produse 100% naturale și de o calitate superioară, dacă vrei să te bucuri de aceste rezultate rapide.

Poți încerca un gel hidratant cu microparticule de bambus ce acționează ca un balsam pentru piele, lăsând-o fină la atingere. Tot ce trebuie să faci este să aplici gelul pe piele și să masezi ușor până când acesta intră în piele. Poate fi folosit atât pentru ten, cât și pentru restul corpului. Tratamentul cu microparticule de bambus nu face altceva decât să accelereze circulația sanguină, să sintetizeze colagenul și să hidrateze epiderma. Dacă nu îți place textura gelului, poți încerca o cremă hidratantă cu bambus care are aceleași beneficii ca și gelul, acționând profund asupra pielii tale. Crema se poate aplica după duș sau în timpul unui masaj, până când este complet absorbită. Crema hidratantă cu bambus poate fi folosită și în combinație cu bețele de bambus, pentru un masaj anticelulitic ce te va face să uiți de pielea cu aspect de coajă de portocală. Produsele cu microparticule de bambus pot fi folosite zilnic și chiar se recomandă a fi introduse în rutina zilnică de îngrijire a pielii. Senzația pe care o vei simți la nivelul pielii după ce ai aplicat gelul sau crema cu bambus nu se compară cu nimic.

Produsele pe bază de bambus sunt bune, atâta timp cât știi cum să le alegi. Mergi pe varianta 100% naturală și bucură-te de beneficiile pe care bambusul le are asupra pielii tale!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!