Cum să strălucești toată vara

Cum să strălucești toată vara

Ce bucurie! Sezonul estival e chiar aici! Crezi că nu ești pregătită? Simți că nu ești în cea mai bună formă a ta? Nu îți mai face griji inutile. Avem câteva sfaturi care te vor face să te simți regina plajei, cu siguranță.

Celulita, pielea uscată, părul deteriorat nu mai reprezintă probleme. Iată cinci secrete pe care trebuie să le divulgi tuturor prietenelor tale, astfel încât să aveți cea mai frumoasă gașcă de pe litoral. Toate privirile vor fi ațintite asupra voastră.

O piele strălucitoare atrage toate privirile

Mereu ți-ai dorit să strălucești ca o zeiță pe timpul verii, mai ales dacă mergi într-un concediu pe care îl visezi de atât de mult timp. Pielea hidratată și catifelată este secretul tău cel mai de preț. Asigură-te mereu că îți protejezi pielea de razele ultra-violete la orele de vârf și folosește produse de hidratare de cea mai bună calitate. Bineînțeles, un strop de autobronzant poate face minuni.

Celulita e de domeniul trecutului

Nimeni nu e perfect, însă tu poți fi foarte aproape de perfecțiune. Cu câteva produse magice, poți scăpa de urmele de celulită care nu îți dau pace. Nu uita să faci mișcare și să încerci să mănânci cât mai sănătos și nu cumva să uiți să bei apă, atât de importantă pentru sănătatea și aspectul tău. Cu puține artificii pe care le ai la îndemână, pielea ta va scăpa și de acea coajă de portocală nedorită. Totul e să alegi numai produse de cea mai bună calitate, produse de încredere și recomandate de specialiști. Norocul tău este că pe piață apar zilnic produse care fac celulita să dispară, fie că vorbim despre creme sau geluri cu diverse ingrediente.

 

Părul tău, reprezentantul tău

Un păr care arată bine este ca o carte de vizită. Cu siguranță vei fi admirată, indiferent de lookul pe care îl adopți, dacă părul tău arată impecabil. Nu contează culoarea, nu contează lungimea și frizura. Important este ca podoaba ta capilară să fie mereu îngrjită, hidratată și, mai ales pe perioada verii, răsfățată cu produse care să te ajute să obții acea strălucire a vedetelor de la Hollywood.

 

Epilarea poate fi prietena ta

Nicio femeie nu este încântată de procedeele de epilare. Pe lângă faptul că durează destul de mult, unele metode sunt și dureroase. Din fericire, ești o norocoasă, iar pe piață apar o multitudine de produse care ameliorează durerea, păstrează pielea fină pe o durată mai lungă de timp și te ajută să te relaxezi. Cremele de hidratare, uleiurile care se aplică după epilare te ajută să ai o piele stărlucitoare și fină. Cu siguranță vei impresiona la piscină.

 

Accesoriul cel mai de preț, zâmbetul

Un zâmbet frumos poate să impresioneze pe oricine. Cu produsele potrivite poți să îți menții corpul într-o stare perfectă pentru sezonul estival, poți să ai o piele frumoasă și catifelată, un păr care atrage toate privirile. Totuși, nu uita să te bucuri de vară și să lași acest lucru să se vadă. Zâmbește cât de des poți și transmite bucurie prin aspectul tău. Astfel, te asiguri că eforturile tale de a arăta bine nu rămân trecute cu vederea.

Trăim într-un secol al vitezei, însă nu uita să te îngrijești și să te asiguri că mereu te poți simți bine în pielea ta. Nu toate zilele sunt perfecte, însă micile trucuri pe care le ai la dispoziție, cum ar fi produsele de îngrijire pe care le găsești pe piață, te pot ajuta să maschezi micile imperfecțiuni, să strălucești pe plajă sau chiar la locul de muncă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!