Cum alegi produsele antirid potrivite pentru tine?

Cum alegi produsele antirid potrivite pentru tine?

Frumusețea feminină nu va păli niciodată pe măsură ce acestea înaintează în vârstă. Totuși, după ce depășesc un anumit prag al anilor și în funcție de genetica fiecăreia, femeile încep să se confrunte cu riduri, unele mai fine, altele mai pronunțate.

Combaterea acestora se poate face printr-o alimentație și un stil de viață sănătoase – consumând cât mai multe fructe și legume și practicând sport regulat, dar mai ales prin utilizarea unor produse antirid eficiente și calitative. Rutina de îngrijire a tenului trebuie efectuată cu rigurozitate pentru a avea efect și de aceea este important să cauți cele mai bune produse, pe care să le folosești cu drag, astfel încât utilizarea lor să nu fie o corvoadă, ci o plăcere. Cu toate acestea, uneori poate fi dificil să alegi produsele antirid potrivite pentru tine deoarece nu știi cum să faci alegerile respective, iar lucrurile devin și mai complicate atunci trebuie luat în considerare și factorul antirid.

Tipul de ten

Tipul tenului dumneavoastră este un factor foarte important în alegerea unui produs antirid. De exemplu, dacă aveți un ten gras, s-ar putea să vă doriți un produs antirid cu textură mai ușoară, de tipul gel sau ser, iar dacă aveți un ten uscat, puteți opta pentru o consistență mai grasă și mai untoasă. Pentru acest ultim caz, o variantă excelentă este Untul de Shea Antirid de la Kosmo Oil. Acest produs este 100% natural, fiind extrem de benefic pentru ten și contribuie la tratarea ridurilor, la hidratarea din profunzime a pielii și chiar la remedierea alergiilor cutanate. În plus, produsul oferă și o protecție UV de spf 6. Fiind vorba despre un unt, acesta are  consistență mai grasă, ceea ce îl face idela pentru tenul uscat, fiind îmbogățit cu substanțe precum vitaminele A, E și F, dar și colagen și omega 3. Pe lângă proprietățile antirid, produsul va oferi hidratare și protecție pentru aproximativ 24 de ore!

Vârsta

Alegerea produselor antirid se face și pe baza vârstei. Deși există numeroase produse care sunt destinate luptei împotriva ridurilor pentru toate vârstele, există și produse special concepute pentru fiecare categoria de vârstă. De exemplu, la o vârstă mai înaintată, este necesară co concentrație mai mare a substanțelor active din cremă deoarece ridurile sunt mai pronunțate și mai adânci. De cealaltă parte, în cazul unei vârste mai reduse, produsele antirid ar trebui să aibă proprietăți de prevenire în primul rând, dar și de diminuare a liniilor fine, care încă nu s-au adâncit. Pe majoritatea produselor de acest gen sunt menționate vârstele sub forma 20+, 35+, 50+, iar lista poate continua.

Textura produsului

Fiecare persoană manifestă anumite preferințe când vine vorba despre textura produsului pentru îngrijirea feței. Unele doamne preferă o consistență mai grasă și mai cremoasă, care să se absoarbă mai greu în ten și să ofere o hidratare prelungită, în timp ce alte doamne preferă o consistență mai ușoară, care să intre mai rapid în ten, dar să ofere în același timp hidratare și luptă împotriva ridurilor. În cazul în care căutați un produs antirid eficient și cu o consistență ușoară, puteți încerca cu încredere Serul Antirid de la Kosmo Oil. Acest ser oferă hidratare, hrănire, regenerare și netezire, toate concentrate sub forma unui serum, ce intră rapid în ten. La baza serului se află substanțe precum Omega 3 și omega 6, dar și provitamina A, toate ajutând la revitalizarea pielii și la lupta împotriva ridurilor fine.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!