Crema de gălbenele, un produs ce nu ar trebui să îți lipsească din casă

Crema de gălbenele, un produs ce nu ar trebui să îți lipsească din casă

Gălbenelele au fost folosit de sute de ani în scopuri medicinale, iar mai nou, ele reprezintă un ingredient de bază și pentru produsele cosmetice. Crema sau extractul de gălbenele au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru tratarea leziunilor sau rănilor ușoare de la nivelul pielii, iar studiile au demonstrat de-a lungul timpului că acestea au multiple beneficii asupra sănătății noastre. Crema de gălbenele nu ar trebui să îți lipsească din casă, fiind un produs ce te salvează în orice situație în care este implicată pielea ta.

Care sunt beneficiile cremei de gălbenele?

Există câteva beneficii pe care crema de gălbenele le are și pentru ca își merită locul în dulapul tău cu produse de îngrijire. Primul și cel mai important beneficiu este de fapt capacitatea sa de a-ți hidrata pielea în profunzime. Dacă te confrunți cu o piele uscată și iritată și orice ai face pare să nu remedieze această problemă, tot ce trebuie să faci este să aplici cremă de gălbenele în zonele în care ai nevoie de o hidratare mai intensă. Crema de gălbenele are proprietăți emoliente și te va ajuta să obții o piele hidratată pe loc. Tocmai din acest motiv este recomandată și în cazul bebelușilor care se confruntă cu iritații în zona scutecului – crema pe bază de gălbenele, 100% naturală ajută la tratarea iritațiilor și la calmarea pielii bebelușului. Persoanele care se confruntă cu acnee sau furuncuri, pot folosi crema de gălbenele pentru a trata sau ameliora această problemă. Trebuie doar să cureți foarte bine tenul și aplici crema de gălbenele pe zonele cu probleme. Un alt beneficiu al cremei de gălbenele și pe care puțină lume îl știe este faptul că poate calma cu succes spasmele musculare și poate ajuta la relaxarea mușchilor. Așa că, dacă după o oră la sală ajungi acasă și îți simți mușchii tensionați, tot ce trebuie să faci este să masezi zonele cu cremă de gălbenele și să aștepți ca ea să își facă efectul. Iar femeile care suferă de crampe musculare, acum pot răsufla liniștite pentru că se pare că gălbenelele ajută și la reducerea crampelor musculare. Aplică crema de gălbenele pe abdomen, masează ușor și poți uita de dureri!

Crema de gălbenele, perfectă pentru pielea uscată

După cum spuneam, cel mai important beneficiu al cremei de gălbenele este faptul că hidratează în profunzime pielea. Poți folosi crema de gălbenele pentru piele sau pentru ten, indiferent dacă te confrunți cu un ten sensibil sau unul gras. După aplicarea cremei, îți vei simți pielea mult mai hidratată, mai catifelată și mai fină la atingere. Un lucru important de menționat este faptul că anumite creme de gălbenele, pot conține, pe lângă extractul de gălbene și alte ingrediente care nu sunt tocmai bune pentru pielea ta. Tocmai din acest motiv, este indicat să consulți lista de ingrediente, chiar și pentru un produs atât de banal, cum este crema de gălbenele. Dacă pe acea etichetă se regăsesc doar ingrediente naturale, cum ar fi extract de gălbene, unt de shea sau uleiuri vegetale, o poți folosi fără probleme, știind că îți va calma iritațiile, îți va tonifia și hidrata în profunzime pielea.

Crema de gălbenele rămâne unul dintre produsele cele mai comune pe care le poți găsi într-un dulap cu produse de îngrijire, însă în același timp, este și unul de care nu te poți lipsi. Nu știi niciodată când ai nevoie de o hidratare intensă, iar restul produselor nu dau rezultatele pe care ți le-ai dori. În astfel de situații, crema de gălbenele este aliatul tău cel mai puternic!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!