Crema anticelulitică – cum o alegi pe cea mai bună?

Crema anticelulitică – cum o alegi pe cea mai bună?

Știai că aproximativ 90% dintre femei se confruntă cu celulita, indiferent de vârstă sau greutate? În majoritatea cazurilor, celulita este rezultatul atrofiei musculare, care apare atunci când mușchii nu sunt lucrați sau bine definiți, se separă de piele și lasă loc depozitelor de grăsime, cunoscute sub numele de celulită. Dar asta nu înseamnă că o persoană care merge des la sală și face sport în fiecare zi, nu se poate confrunta cu celulita. Important este să iei măsuri imediat ce pielea ta începe să dezvolte acel aspect de ”coajă de portocală”, iar în acest sens, o cremă anticelulitică te poate ajuta destul de mult.

Cum te ajută crema anticelulitică să ai o piele fermă?

Multe femei blamează crema anticelulitiă, susținând că nu sunt deloc eficiente. Adevărul este că există pe piață multe creme care promit să facă minuni împotriva celulitei și nu sunt deloc eficiente, dar asta nu înseamnă că nu există creme anticelulitice ce te pot ajuta să ai o piele fermă într-un timp destul de scurt, mai ales dacă este combinată cu masajul și exercițiile fizice.

Dacă vrei să ai rezultate cu ajutorul unei creme anticelulitice, trebuie să alegi cu mare atenție această cremă, să fii atentă la ingredientele pe care le conține și la modul de aplicare. Alegerea unei creme anticelulitice nu este o decizie tocmai ușoară, având în vedere faptul că există pe piață o gamă variată de astfel de produsă, însă dacă o alegi pe cea mai bună pentru tine, poți începe să lucrezi la cea mai bună versiune a ta și să ai pielea pe care ți-ai dorit-o mereu!

Cum alegi cea mai bună cremă anticelulitică?

Atunci când alegi crema anticelulitică, începe întotdeauna de la ingrediente, pentru că acestea sunt cele mai importante. Acestea trebuie să fie 100% naturale, pentru a te asigura că aplicarea cremei nu îți va afecta și mai tare pielea. Cele mai bune creme anticelulite sunt cele bogate în vitamine, minerale și antioxidanți. Vitaminele sunt importante pentru că ele ajută la întărirea pielii și la reducerea depozitelor de grăsime. Se recomandă în mod special cremele anticelulitice pe bază de vitamina A, C, E pentru că acestea acționează ca niște antioxidanți și în același timp stimulează producerea de colagen, care îmbunătățește elasticitatea pielii.

În ultimul timp se vorbește foarte mult despre cremele anticelulitice ce au la bază cafeina pură. O cremă liporeductoare pe bază de cafeină are un efect anticelulitic de lungă durată, previne formarea depozitelor de celulită, acționează în profunzime împotriva depunerilor de grăsime de la suprafața pielii și regenerează celulele, lăsând pielea mai catifelată și mai elastică. Crema pe bază de cafeină merge foarte bine cu masajul cu bețe de bambus, efectele fiind mult mai vizibile după doar câteva aplicări.

O altă cremă anticelulitică la fel de bună este cea care are la bază alge marine. Crema anticelulitică cu alge marine te ajută nu doar să ai o piele fermă, ci să scapi ușor și de kilogramele în plus. Algele marina accelerează procesul de ardere a grăsimilor, detoxifiază organismul și tonifiază pielea. O astfel de cremă poate fi folosită atât în cadrul unui masaj, cât și în cadrul împachetărilor.

După cum poți observa, nu este de ajuns doar să folosești o cremă anticelulitică bună pentru a te bucura de rezultate spectaculoase. Întotdeauna folosirea unei astfel de creme trebuie combinată cu o alimentație echilibrată și cu un program bine stabilit de activitatea fizică. Cu răbdare și cu produsele potrivite și tu poți avea o piele fermă și tonifiată, fără celulită!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!