Ce produse folosești pentru îngrijirea feței

Ce produse folosești pentru îngrijirea feței

Știai că, în medie, o femeie aplică pe pielea sa peste 500 de substanțe chimice, fără s-o știe? Află ce produse folosești pentru îngrijirea feței, astfel încât tenul tău să nu fie pus în pericol!

Îngrijirea feței este esențială. Ea asigură un ten radios și hidratat. De asemenea, contribuie activ la reducerea ridurilor existente și întârzie apariția altora.

Industria cosmetică ne pune la dispoziție zeci de creme și seruri care promit să facă minuni. Cu toate acestea, unele dintre ele se pot dovedi periculoase. În ultimii ani, Uniunea Europeană a descoperit și interzis peste 1.300 de produse chimice ascunse în cosmetice. E un motiv suficient ca să optezi pentru produse 100% naturale. Descoperă în continuare mai multe detalii legate de ce produse folosești pentru îngrijirea feței, lista de ingrediente pe care ar trebui neapărat să le conțină acestea și unde le poți găsi.

Când încep să apară ridurile?

Conform cercetătorilor de la Harvard, începând cu vârsta de 20 de ani, pielea noastră reacționează mai puțin la antioxidanți. Prin urmare, ea devine mai sensibilă la efectele stresului oxidativ, cauzat de radicalii liberi. De asemenea, tenul feței începe să se usuce treptat, din cauza schimbărilor hormonale. Acest fapt provoacă apariția unor riduri fine, cu precădere în jurul ochilor și gurii.

O rutină de îngrijire a pielii este necesară pentru a preveni semnele premature ale îmbătrânirii.

Ce produse folosești pentru îngrijirea feței: Top 3 ingrediente și efectele lor

Natura a fost și rămâne o sursă inepuizabilă de soluții în vederea păstrării frumuseții și tinereții. Experții din industria cosmetică susțin că sunt câteva ingrediente de bază, care n-ar trebui să lipsească din ce produse folosești pentru îngrijirea feței. Motivul? Fiecare dintre ele îndeplinește un rol esențial pentru tenul tău. Iată care este topul acestor ingrediente și efectele lor:

  • Untul de shea

În Africa, unul dintre principalii exportatori ai untului de shea, acest produs a fost folosit vreme de secole pentru îngrijirea pielii. Astăzi, modele celebre, precum Bridget Malcolm sau Philomena Kwao, întrebate: Ce produse folosești pentru îngrijirea feței, răspund unanim:  crema cu unt de shea. Alegerea lor se bazează pe nenumăratele proprietăți ale untului de shea, demonstrate științific. Concentrațiile ridicate de acizi grași și vitamine fac untul de shea un ingredient cosmetic ideal pentru înmuierea/hidratarea pielii. De asemenea, acesta are proprietăți antiinflamatorii și vindecătoare, care contribuie la tonifierea și calmarea pielii.

  • Ceaiul verde

Arborele de ceai a fost folosit de sute de ani în Australia pentru lupta contra erupțiilor cutanate, roșeții și inflamării pielii. Un antiinflamator, antibacterian, antimicrobian și antifungic natural, extractul de ceai verde se potrivește cu toate tipurile de piele, existând riscuri mici de a provoca alergii. În plus, este un antioxidant protector și luptă activ contra îmbătrânirii și ridurilor. Deloc întâmplător, actrițe precum Demi Moore, dar și celebrități masculine ca Neil Patrick Harris sau Kevin Durant, l-au inclus în rutina lor zilnică de frumusețe.

  • Cătina

Fructele de cătină sunt resurse valoroase de antioxidanţi (cu rol anti-rid) și vitamina E (vitamina tinereții). De asemenea conțin peste 190 de nutrienţi benefici tenului. Supranumite și “elixirul zeilor”, acestea mențin sănătatea pielii, dau strălucire tenului și te pot scăpa de acnee. Charlize Theron, Reese Witherspoon sau Shailene Woodley s-au convins deja de acest fapt, lăudând efectele cătinii în diverse interviuri pe care le-au acordat.

Ce produse folosești pentru îngrijirea feței: Unde le găsești

Poți găsi produse care au la bază toate cele 3 ingrediente magice pentru tenul tău într-un singur loc, la Kosmo Oil.

Kosmo Oil îți pune la dispoziție cosmetice 100% naturale, fabricate în laboratoare prestigioase din Franța, Elveția, Germania și Spania, cu efecte dovedite în urma testelor de laborator.

Iată 3 produse pe care merită încercate:

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!