Ce obiceiuri trebuie să adopți ca să scapi de celulită?

Ce obiceiuri trebuie să adopți ca să scapi de celulită?

Când vine vorba de celulită, nu este suficient să respectăm o singură regulă. Celulita este o problemă cosmetică atât de încăpățânată și atât de dificil de combătut, încât trebuie să adoptăm numaidecât un set de reguli pe care le respectăm cu strictețe, măcar până reușim să scăpăm de cea mai mare parte din ea. Apoi, când vom ajunge la capitolul meținerii pielii de abia scăpate de celulită, putem vorbi de o ușoară îmblânzire a regulilor.

Totuși, nu trebuie să vă alarmați. Combaterea celulitei are de-a face cu un stil de viață cât mai sănătos, ceea ce înseamnă că ați face bine să vă obișnuiți cu unele dintre aceste reguli și să le introduceți definitiv în rutina de zi cu zi.

Ce exerciții fizice sunt cele mai indicate pentru eliminarea celulitei?

Întâi de toate, exercițiile fizice sunt cele mai importante pentru eliminarea celulitei. Un stil de viață inactiv duce la o circulație modestă, la slăbirea vaselor de sânge și la un flux limfatic scăzut, ceea ce are ca rezultat faptul că țesuturile conjuctive strâng și mai mult celulele adipoase. Imaginați-vă o apă plină de deșeuri și toxine care staționează într-un iaz.

Specialiștii afirmă că exercițiile fizice reprezintă cel mai bun tratament anticelulitic. Celulita este pur și simplu o altă formă de grăsime, doar că este înconjurată de foarte mult lichid, ceea ce o face să ocupe o suprafață mai mare și să ofere pielii o textură neatractivă.

Totuși, trebuie să faceți sport într-un mod foarte inteligent. O combinație de diferite forme de exerciții cardio și de tonifiere pentru zonele afectate de celulită este o soluție foarte potrivită. Nu vă așteptați totuși la rezultate foarte rapide, deoarece celulita poate fi deosebit de încăpățânată. Primul secret al exercițiilor cardio de combatere a celulitei este „volumul”. Nu contează cât de intense sunt antrenamentele cardio, de câte ori le practicați pe săptămână sau cât durează sesiunea. Trebuie doar să faceți puțin mai mult de fiecare dată. De exemplu, puteți utiliza un pedometru. Pentru a vă menține la greutatea ideală, faceți 7500 de pași pe zi. Pentru a pierde în greutate, faceți 10.000 de pași. Prin urmare, orice tip de exercițiu ați practica, faceți în fiecare zi sau la fiecare antrenament puțin mai mult până când vă atingeți obiectivul de pierdere în greutate.

Al doilea secret al combaterii celulitei prin sport este varietatea. Plimbările pot fi foarte plăcute, dar trebuie să luptați cu plictiseala care poate acapara organismul. Variați traseul, adăugați provocări, cum ar fi urcarea și coborârea unor scări. Plimbați-vă pe jos într-o zi, plimbați-vă cu bicicleta în altă zi, mergeți la sală, înotați la sfârșit de săptămână și nu renunțați. Exercițiile fizice nu sunt o altă sarcină pe care trebuie să o duceți la îndeplinire, încercați să vă distrați.

Specialiștii afirmă că Pilates reduce celulita severă, deoarece se axează pe toate părțile corpului, inclusiv zonele greu accesibile ale coapselor, burții și fundului. Pilates este o formă de exercițiu fizic care tonifică corpul, îmbunătățește circulația și fluxul limfatic.

Rolul masajului și al hidratării pentru combaterea celulitei

În mod ideal, sesiunile de sport ar trebui urmate de un duș cald alternat cu duș rece, iar la final, un masaj cu presiune moderată, utilizând un produs cosmetic destinat eliminării celulitei, va îmbunătăți aspectul pielii. Un astfel de produs este Kosmo Line Gel Anticelulitic cu Cafeină și Scorțișoară. Pe lângă faptul că are o textură ușoară de gel și miroase fantastic, acest gel topește celulita, acționează în profunzime împotriva acumulării de celulită, regenerează celulele și activează circulația periferică. Gelul Anticelulitic cu Cafeină și Scorțișoară Kosmo Line contribuie la slăbire, la detoxifiere, la eliminarea celulitei, oferind pielii un plus de hidratare și elasticitate.

Pe lângă urmarea unui program de exerciții fizice, finalizat cu un masaj revigorant, mai trebuie să consumați și suficiente lichide pentru a preveni deshidratarea și încetinirea sistemului limfatic.

Deshidratarea vă poate afecta celulele, poate cauza constipație și poate compromite sănătatea intestinală. Cea mai buna metoda de a îmbunătăți hidratarea este să beți apă la temperatura camerei, nu rece, 6-8 pahare pe zi fiind o cantitate ideală. Băuturile electrolitice, cum ar fi apa de nucă de cocos, sunt excelente pentru hidratarea celulelor pielii.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!