5 reguli esentiale de ingrijire a tenului pe timp de vara

5 reguli esentiale de ingrijire a tenului pe timp de vara

Vara este un anotimp destul de dificil din punct de vedere al îngrijirii tenului. În această perioadă, problemele dermatologice tind să se agraveze, prin urmare, trebuie să fii mult mai atentă la nevoile tenului tău și să acorzi mai mult timp rutinii zilnice. Am pregătit pentru tine 5 reguli esențiale pe care trebuie să le urmezi dacă vrei să te bucuri de un ten strălucitor în anotimpul cald!

  1. Demachierea și curățarea în profunzime a tenului este obligatorie

Gândește-te cât de mult are tenul tău de suferit după o zi obositoare la locul de muncă, iar pielea ta este încărcată de praf, transpirație și machiaj. Primul lucru pe care ar trebui să îl faci când ajungi acasă este să îți cureți tenul în profunzime și să te relaxezi în același timp. Până acum câțiva ani, laptele demachiant era suficient pentru o curățare perfectă a tenului, însă, odată cu trecerea timpului, au apărut radicalii liberi care ne afectează mult mai tare tenul, iar acel lapte demachiant pe care îl foloseam odată, acum nu mai dă randament. Indiferent dacă optezi pentru o apă micelară, un balsam sau o spumă demachiantă, trebuie să te asiguri că acestea sunt potrivite pentru tenul tău. Există produse speciale pentru ten gras, uscat sau sensibil, nu ezita să le folosești!

  1. Exfolierea te ajută să ai un ten impecabil

Din când în când, de 2-3 ori pe săptămână, în funcție de nevoile fiecărui ten, ar trebui să înlăturăm toate celulele moarte cu ajutorul exfoilierii. În plus, exfolierea ajută la dezvoltarea celulelor sănătoase și la hidratarea tenului. Dacă te confrunți cu probleme precum punctele negre sau acneea, exfolierea te va scăpa de ele! Bineînțeles, rezultatele vin în timp, după o folosire regulată a produselor de exfoliere. Recomandarea noastră în acest sens este exfoliantul universal cu ceai verde și microsfere de ceară Kosmo Oil, care ajută la regenerarea celulară. Partea bună este că acesr exfoliant nu este atât de dur cu tenul, motiv pentru care poate fi folosit fără niciun fel de problemă zilnic, în cadrul ritualului de îngrijire.

  1. Hidratarea te ajută să ai un ten strălucitor

Hidratarea este importantă, mai ales în anotimpul canicular, atunci când pielea are tendința de a se deshidrata mai repede. Însă, hidratarea externă nu este suficientă dacă îți dorești un ten luminos și strălucitor, ci trebuie să ai grijă să îți hidratezi întregul organism. Referindu-ne strict la hidratarea tenului, un lucru important de menționat este faptul că nu trebuie să îți lipsească crema de față, indiferent dacă ai un ten uscat sau gras. Și tenurile grase trebuie hidratate! Spre exemplu, crema hidratantă cu ceai verde și unt de shea Kosmo Oil este perfectă pentru tenul gras sau sensibil și poate fi folosită atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Datorită conținutului mare de uleiuri vegetale, vei obține un ten catifelat și strălucitor, perfect pentru sezonul estival!

Atunci când vine vorba de hidratare, avem două sfaturi prețioase pentru tine: alege crema potrivită tenului tău și ai grijă ca ingredientele din care este fabricată să fie naturale.

După cum poți observa, există 3 sfaturi sau pași esențiali peste care nu ar trebui să sari dacă vrei să te bucuri de un ten sănătos, care arată bine! Demachierea, exfolierea și hidratarea au un rol extrem de important în orice anotimp, dar ele necesită o atenție mai mare în sezonul cald, atunci când există mai mulți factori externi care ne pot afecta aspectul tenului.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!