5 produse ”must-have” pentru rutina de îngrijire a pielii pe timpul verii

5 produse ”must-have” pentru rutina de îngrijire a pielii pe timpul verii

Pielea ta are nevoie de o îngrijire personalizată în funcție de anotimp, iar dacă vorbim de sezonul cald, cuvintele cheie sunt exfoliere și hidratare. Dacă vrei să te bucuri toată vara de o piele catifelată și fină la atingere, există 5 produse care nu trebuie să îți lipsească din rutina ta de îngrijire. Astăzi vom vorbi despre ele și vom vedea ce rol au ele în menținerea sănătății și frumuseții pielii tale.

Exfoliantul – ajutorul tău în îndepărtarea celulelor moarte

În sezonul rece, pielea ta este supusă acțiunii unor factori de mediul agresivi cum ar fi vântul puternic sau temperaturile scăzute. În sezonul cald, te confrunți cu temperaturile ridicate și radiațiile ultraviolete. Tocmai din acest motiv, exfolierea trebuie să facă parte din rutina ta de îngrijire a pielii pe tot parcursul anului. Poți alege un exfoliant universal cu ceai verde și microsfere de ceară, pe care îl poți folosi atât pentru ten, cât și pentru restul corpului pentru a îndepărta impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii.

Crema hidratantă – inamicul pielii uscate

Hidratarea este esențială în sezonul cald dacă vrei să te bucuri de o piele luminoasă și sănătoasă, iar crema hidratantă este un produs ce nu trebuie să lipsească din rutina zilnică de îngrijire a pielii. Crema hidratantă se aplică după duș sau ori de câte ori simți că pielea este uscată și are nevoie de hidratare. Poți încerca o cremă hidratantă cu bambus, bambusul jucând un rol important și în sinteza colagenului, îmbunătățind elasticitatea și rezistența pielii tale. Dacă nu îți place textura cremelor, poți încerca și uleiurile hidratante, acestea fiind la fel de eficiente.

Uleiul de masaj – pentru tonifierea și detoxifierea pielii

Uleiul de masaj nu este bun doar pentru relaxare, ci și pentru tonifierea și detoxifierea pielii, dacă știi cum să îl alegi. Spre exemplu, un ulei de masaj cu scorțișoară și portocală te ajută să scapi rapid de oboseală, dar și de celulită. Scorțișoara reduce surplusul de apă și de toxine din țesutul adipos, în timp ce portocala conferă pielii un plus de fermitate. Indiferent dacă îl folosești în cadrul unei ședințe de masaj sau după duș, în loc de cremă hidratantă, poți fi sigură că va avea efectele dorite asupra pielii tale.

Gelul anticelulitic – pentru o piele fermă, fără aspect de coajă de portocală

Și dacă tot am vorbit de celulită, nu puteam să nu aducem în discuție și gelurile anticelulitice care te ajută să ai o piele mai tonifiată și să porți pantaloni scurți sau fustă fără să îți faci probleme din cauza celulitei inestetice. În acest sens, poți opta pentru gelurile anticelulitice de la Kosmo Oil: gelul liporeductor bogat în bio cafeină pură, gelul anticelulitic cu alge marine sau gelul anticelulitic cu cafeină și scorțișoară.

Uleiul după epilare – pentru calmarea și hidratarea pielii

În sezonul cald, epilarea este mai mult decât necesară și indiferent dacă alegi să faci această procedură cosmetică acasă sau la un salon, trebuie să te asiguri că pielea ta nu va avea prea mult de suferit. Dacă alegi epilarea cu ceară, se recomandă să folosești după un ulei special pentru calmarea, hidratarea și revitaminizarea epidermei. Alege întotdeauna produsele cu ingrediente naturale, cu efect antibacterian, antiinflamator și cicatrizant, pentru a te bucura de o piele fină și hidratată.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante produse care trebuie să se regăsească în rutina ta de îngrijire a pielii în sezonul cald. Folosește-le corespunzător și pielea ta îți va mulțumi!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!