Parerea ta conteaza

Trimite

Testimoniale

Testimoniale

Am descoperit uleiurile în urmă cu 2 ani și sunt foarte mulțumită, lasă pielea catifelată, nu încarcă porii. Eu fiind alergică la parfumuri nu am avut probleme folosindu-le.
Recomand cu încredere!

 
Orzac

Terapeut Laura Orzac

Am început sa folosesc uleiurile de la Kosmo de mai bine de doi ani și pot spune ca sunt excelente: textura pe piele și inclusiv prosoapele pe care le folosesc NU se îmbibă și NU miros ulterior a rânced după contactul cu uleiul (cum am avut urâta experiența cu alte mărci de uleiuri). 
Recomand cu drag KosmOil și pentru creme, geluri si inclusiv lumânările TREBUIE SA LE TESTAȚI.
Comenzile de la ei ajung foarte repede chiar de pe o zi pe alta ceea ce este minunat. 
Mulțumesc KosmOil!

 
 

Terapeut & Trainer Roxana Cumpanasoiu

Sunt recunoscatoare echipei Kosmo Oil pentru produsele de buna calitate si pentru profesionalismul de care dau dovada. Pielea ramane catifelata, placuta la atingere si este foarte hidratata.
Multumesc cu recunostinta echipei Kosmo Oil!
Recomand produsele lor, sunt foarte bune!


Ciucă

Terapeut Nicoleta Ciucă

Folosesc produsele  Kosmo Oil încă de la apariția lor pe piață și le recomand cu siguranță.
Sunt produse sigure cu diverse arome naturale din plante foarte plăcute.
Raport calitate-preț foarte corect.

 
Ivănescu

Terapeut Anne Ivănescu

Apreciez enorm aceste produse, lucrez cu ele de aproximativ 10 ani, iar pentru mine au însemnat și înseamnă în continuare numărul 1 în România. Mulțumesc pentru că există pe piață și cu siguranță cât am să practic această meserie nu am să le schimb niciodată.

 
Radu Pârvulescu

Kinetoterapeut Radu Pârvulescu

Acum 8 ani am descoperit produsele KosmoOil care sunt naturale și pacienții mei s-au bucurat de beneficiul lor.
Mulțumesc Kosmo Oil!

 
Elena Chiriță

Tehnician maseur în recuperare Elena Chiriță

În calitate de trainer și terapeut recomand cu drag Kosmo Oil, indiferent că le folosești pentru clienți sau pentru familie sunt exact ceea ce ai nevoie ca să obții rezultatele mult așteptate. Nu poți să faci masaj fără să aplici Kosmo Oil, până și cei mici au învățat să facă masaj cu aceste uleiuri. Le-am folosit și le voi folosi cu încredere în cabinet, la cursuri, în familie și ori de câte ori voi face masaj.

 
Ciorîcă

Terapeut & Trainer Denisa Ciorîcă

Kosmo Oil înseamnă Oameni, înseamnă grija pentru terapeut și pentru pacientul său. Când spui Kosmo Line Spa spui implicare, seriozitate, încredere și nu în ultimul rând Suflet. Datorită uleiurilor de masaj și a cremelor pe care le am găsit aici, activitatea mea s-a îmbunătățit semnificativ. Oaspeții mei apreciază calitatea produselor și le recomandă mai departe cunoștințelor lor. Am totală încredere în produsele Kosmo Oil și vi le recomand cu drag. Întotdeauna am avut sprijinul doamnei Florentina Popa și a brandului Kosmo Oil și știu sigur că nu sunt singurul cel pe care l-au sprijinit din toate punctele de vedere.
Mulțumesc Kosmo Oil ❤!

Baia Populară Sibiu

Terapeut Cătălin Ștefan Cirican Baia Populară Sibiu

Produsele Kosmo Oil au adus un adevărat plus în terapia din practica mea clinică, cu pacienți, dar și cu clienții de la masaj.
Echipa este foarte receptivă și rezolvă foarte repede orice fel de problemă.
Recomand cu mare drag oricărui fizioterapeut sau maseur.

 
Pascu

Fizioteraput Adrian Eduard Pascu

Recomand produsele de la Kosmo Oil! Le folosesc de câțiva ani și sunt mulțumită  atât eu cât și clientele mele.❤


Crăescu

Terapeut Valentina Crăescu

Kosmolinespa - profesionalism, produse excelente cu rezultate pe măsură! Distribuție rapidă, eficient! Recomand!

 

Zimceac

Anita Zimceac

Sunt încântat de uleiurile și cremele de masaj comandate de la firma Kosmo Line Spa! Sunt încântat de eficiența lor, de mirosul plăcut și mă ajută foarte mult în timpul masajului. Persoanele cărora le-am făcut masaj cu uleiuri și creme Kosmo Oil sunt foarte mulțumite.


Neacșu

Terapeut Mihai Neacșu

Pentru masajul anticelulitic recomand uleiul Black Peper & Orange de la Kosmo Oil. Toate uleiurile au un miros plăcut și sunt foarte bune mai ales în raportul calitate-pret.

 
Spa therapy & Message trainer

Mihaela Nechifor Spa therapy & Message trainer

Azi a și ajuns coletul. Mulțumesc. Ieri, am comandat produsele și azi le-am și primit. Mulțumesc. Felicitări!... Sunteți super, de aceea vă avem cu drag la inimile noastre. Pentru că ne sunteți alături, atunci când avem nevoie de voi. Felicitări!

 
Bugarin

Martin Bugarin

Produsele sunt de o calitate excelentă, expedierea solicitărilor se realizează prompt și atenția față de clienți este remarcabilă. Gestul de a primi un bilețel de mulțumire și un cadou demonstrează cât de important ești ca și client pentru Kosmo Oil, oferindu-ți un sentiment minunat de satisfacție.

 
Cizmas

Doinita Cizmas

Dacă vrei să alegi ce e mai bun atunci sigur vei apela Kosmo Oil pentru produsele calitative❤️

 
Urs

Terapeut Cristina Urs

Ador produsele d-voastră și va felicit pentru ceea ce faceți și pentru sprijinul pe care ni-l acordați noua terapeuților.
Succes în continuare!

 
Bulgarescu

Terapeut Florentina Bulgarescu

Mulțumesc Kosmo Oil. Produsele voastre sunt fabuloase de o calitate superioară.

 
 
Gheorghe

Terapeut Mihaela Gheorghe

Pot să spun cu tot dragul și stima: ”Jos Pălăria”! Atenție deplină pentru client, promptitudine, seriozitate! Îmi doresc să vă urmeze exemplul cât mai mulți comercianți, aveți o atitudine ireproșabilă! Sunt foarte mulțumită de produse chiar de la prima comandă efectuata acum 5 ani. Produsele mereu le primesc ambalate frumos, ele pot fi oferite cadou fiindcă de multe ori am găsit în colet și punga pentru cadouri.
Despre calitatea produselor nici nu mai vorbesc, clientele mele mereu au feedback-uri pozitive asupra lor, cerandu-mi link-ul Kosmo Oil pentru a continua ritualul acasă. Clientele după fiecare abonament finalizat oferă nota 10+ Kosmo Oil!
Felicitări! Atât eu cât și clientele mele vă mulțumim pentru produsele Kosmo Oil. 

 
Lavinia Kahuna

Student Kinetoterapie Lavinia Kahuna

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!