Serul facial – de ce ar trebui să îl incluzi în rutina ta de îngrijire a pielii

Serul facial – de ce ar trebui să îl incluzi în rutina ta de îngrijire a pielii

În funcție de vârstă și de nevoile specifice ale fiecărei femei, produsele destinate îngrijirii tenului ar trebui să conțină o serie de antioxidanți, precum și ingrediente de hidratare, de restaurare și de netezire a pielii. Serurile faciale sunt încă și mai speciale, sunt produse de îngrijire avansate care vin în ajutorul femeilor încă de la vârsta de 25 de ani. Practic, un ser este o formulă concentrată destinată să răspundă nevoilor specifice într-o manieră îmbogățită.

Ce este serul facial și cum acționează?

Unele femei doresc un ten mai strălucitor și mai plin de vitalitate, unele femei se luptă cu apariția primelor riduri, iar alte femei își doresc un ten mai suplu și mai hidratat. Prin urmare, chipul oricărei femei are nevoie de cantități mult mai mari de ingrediente valoroase care luptă împotriva semnelor de îmbătrânire, împotriva poluării și a daunelor produse de mediu. Nicio cremă de zi sau de noapte nu poate cuprinde cantități atât de mari de ingrediente strategice de care tenul are nevoie, iar aici își face apariția serul facial.

Serurile nu trebuie să conțină un factor de protecție solară așa cum trebuie să conțină crema de zi, nici nu trebuie să conțină ingredientele de îmbunătățire a texturii pielii pe care le are crema de noapte. În schimb, serul împachetează alte ingrediente benefice, cum ar fi mai mulți antioxidanți  și ingrediente de refacere și de restaurare a pielii. Serul Antirid cu Omega 3-6-9 Kosmo Oil hrănește, regenerează, netezește și hidratează pielea. Este un ser concentrat, care are la bază Omega-3, Omega-6 și Omega-9, precum și provitamina A, fitosteroli și ulei de măsline. Testele clinice au dovedit 50% mai multă hidratare după numai 20 de zile de aplicare. Datorită amestecului și texturii speciale, Serul Antirid Omega 3-6-9 Kosmo Oil este ușor de adăugat în rutina de îngrijire a pielii și permite aplicarea rapidă a celorlalte produse.

Când și cum se utilizează un ser facial?

În funcție de tipul de piele, un ser poate fi folosit individual pe timp de noapte cu sau fără o cremă de noapte. În timpul zilei, este absolut necesar ca după aplicarea serului să aplicați și o mică cantitate de cremă de față cu SPF 30 sau mai mare. Poate că vă întrebați acum la ce vârstă este indicat să începeți să utilizați un ser facial.

Este cunoscut faptul că o dietă echilibrată, exercițiile fizice, lipsa fumatului și a consumului de alcool vă păstrează corpul sănătos și mai tânăr. Prin urmare, nu așteptați până când se instalează primele semne de boală sau de îmbătrânire pentru a urma un stil de viață mai sănătos. Cu cât începeți mai devreme, cu atât mai repede veți căpăta o stare de bine, vitalitate, sănătate și un aspect tânăr.

Tocmai acest aspect fundamental al vieții se aplică și când vine vorba de îngrijirea pielii. Începeți să folosiți un ser încărcat cu ingrediente importante înainte de a vedea primele semne de îmbătrânire și de agresiune a tenului. Serul Antirid Omega 3-6-9 Kosmo Oil poate fi folosit începând cu vârsta de 25 de ani. Desigur, ingredientele din ser funcționează chiar și după apariția semnelor de îmbătrânire, dar fără îndoială, mai devreme este mai bine decât mai târziu.

Acum că știți de ce serurile sunt atât de benefice, trebuie să știți și care sunt cele mai bune modalități de a integra un ser facial în rutina de îngrijire a pielii. Utilizați serul o dată sau de două ori pe zi. Dimineața, aplicați serul înainte de crema de zi cu SPF, iar noaptea aplicați serul înainte de a aplica crema de noapte și crema de ochi, folosind întotdeauna doar o mică cantitate și mișcări blânde, masând ușor tenul.

Cum să alegeți serul potrivit pentru tipul de ten?

Indiferent de cât de bine a fost formulat un ser, trebuie obligatoriu să se potrivească cu tipul de piele al fiecărei femei. Deci, dacă aveți ten gras sau mixt, optați pentru un ser fluid și foarte ușor, care nu se simte uleios pe piele, dar care este totuși suficient de puternic. Dacă aveți piele uscată, veți avea nevoie de un ser formulat cu emolienți și uleiuri vegetale și îmbogățit cu antioxidanți. Serul Omega 3-6-9 Kosmo Oil este potrivit pentru toate tipurile de piele. Omega-3 și Omega-6 au un efect regenerat și restructurant asupra pielii și balansează deficiența de acizi grași esențiali. Oferă și un important efect antioxidant care conduce la scăderea stresului oxidativ, reducând astfel semnele îmbătrânirii. Polivitamina A revitalizează, repară și influențează formarea de noi cheratinocite.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!