Ulei de COCOS 500 ml

Kosmo Oil
49,00 RON 45,00 RON
  • Aplicat zilnic pe piele acționează natural pentru cicatrizarea rănilor si previne apariția vergeturilor.
  • Prin masare ușoară contribuie la fixarea fibrelor de colagen, asigura fermitate tenului si pielii si ajuta la vindecarea rapida a epidermei.
  • Aplicat ca masca pentru par pe parul spălat si uscat asigura strălucire si previne despicarea firelor de par.
  • Aplicat după dus pe pielea umeda hidratează intens si reface epiderma.
  • Aplicat local, in zona ochilor, uleiul de cocos înlătură machiajul si reduce semnele de oboseala.
  • Hidratează si reface pielea după ras si previne iritațiile.
  • Acționează ca un antibiotic natural anti-acneic  care combate bacteriile care produc inflamații la nivelul pielii.
  • Asigura la repararea călcâielor crăpate si catifeleaza pielea.
  • Asigura obținerea bronzului perfect mult mai repede decât alte produse cosmetice si, in același timp, protejează pielea împotriva arsurilor solare.
Uleiul se livrează cu pompiță.
In stoc

Durata de livrare: 2 - 3 zile

Transport de la 20 RON
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 6425890001366 Ai nevoie de ajutor? 0213173862 / 0720633399
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Termen De Valabilitate
  • Conditii De Pastrare
  • Ingrediente (Inci)
  • Review-uri (0)

Uleiul de cocos Kosmo Oil tratează celulita prin masare energica a zonei afectate după fiecare baie.
Aplicat zilnic pe piele acționează natural pentru cicatrizarea rănilor si previne apariția vergeturilor.
Prin masare ușoară contribuie la fixarea fibrelor de colagen, asigura fermitate tenului si pielii si ajuta la vindecarea rapida a epidermei.
Aplicat ca masca pentru par pe parul spălat si uscat asigura strălucire si previne despicarea firelor de par.
Aplicat după dus pe pielea umeda hidratează intens si reface epiderma.
Aplicat local, in zona ochilor, uleiul de cocos înlătura machiajul si reduce semnele de oboseala.
Hidratează si reface pielea după ras si previne iritațiile.
Acționează ca un antibiotic natural anti-acneic  care combate bacteriile care produc inflamații la nivelul pielii.
Asigura la repararea călcâielor crăpate si catifeleaza pielea.
Asigura obținerea bronzului perfect mult mai repede decât alte produse cosmetice si, in același timp, protejează pielea împotriva arsurilor solare.

Miros: Fara miros

Instructiuni De Utilizare: Uleiul de cocos se solidifica la temperaturi mai mici de 24-27 grade Celsius. In cazul in care uleiul nu mai este fluid din cauza temperaturii scazute este necesara incalzirea acestuia la temperatura 28 - 36 de grade Celsius inainte de utilizare.
Se aplica pe piele prin masare usoara. 

Mentiuni Speciale: Produs natural. Produs netestat pe animale. Nu contine parabeni. Produs testat dermatologic.

24 luni sau 12 luni de la deschidere

Temperatura de depozitare: 5 – 25°C, ferit de razele solare.

Cocos Nucifera Oil.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!