Ulei de cocos

Kosmo Oil
1 review
59,00 RON
  • Aplicat zilnic pe piele actioneaza natural pentru cicatrizarea ranilor si previne aparitia vergeturilor.
  • Prin masare usoara contribuie la fixarea fibrelor de colagen, asigura fermitate tenului si pielii si ajuta la vindecarea rapida a epidermei.
  • Aplicat ca masca pentru par pe parul spalat si uscat asigura stralucire si previne despicarea firelor de par.
  • Aplicat dupa dus pe pielea umeda hidrateaza intens si reface epiderma.
  • Aplicat local, in zona ochilor, uleiul de cocos inlatura machiajul si reduce semnele de oboseala.
  • Hidrateaza si reface pielea dupa ras si previne iritatiile.
  • Actioneaza ca un antibiotic natural anti-acneic  care combate bacteriile care produc inflamatii la nivelul pielii.
  • Asigura la repararea calcaielor crapate si catifeleaza pielea.
  • Asigura obtinerea bronzului perfect mult mai repede decat alte produse cosmetice si, in acelasi timp, protejeaza pielea impotriva arsurilor solare.
Cantitate:
In stoc

Durata de livrare: 48 ore

Transport de la 25 RON
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 6425890000918 Ai nevoie de ajutor? 0213173862 / 0720633399
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Termen De Valabilitate
  • Conditii De Pastrare
  • Ingrediente (Inci)
  • Review-uri (1)
Uleiul de cocos Kosmo Oil trateaza celulita prin masare energica a zonei afectate dupa fiecare baie.
Aplicat zilnic pe piele actioneaza natural pentru cicatrizarea ranilor si previne aparitia vergeturilor.
Prin masare usoara contribuie la fixarea fibrelor de colagen, asigura fermitate tenului si pielii si ajuta la vindecarea rapida a epidermei.
Aplicat ca masca pentru par pe parul spalat si uscat asigura stralucire si previne despicarea firelor de par.
Aplicat dupa dus pe pielea umeda hidrateaza intens si reface epiderma.
Aplicat local, in zona ochilor, uleiul de cocos inlatura machiajul si reduce semnele de oboseala.
Hidrateaza si reface pielea dupa ras si previne iritatiile.
Actioneaza ca un antibiotic natural anti-acneic  care combate bacteriile care produc inflamatii la nivelul pielii.
Asigura la repararea calcaielor crapate si catifeleaza pielea.
Asigura obtinerea bronzului perfect mult mai repede decat alte produse cosmetice si, in acelasi timp, protejeaza pielea impotriva arsurilor solare.

Miros: Fara miros

Instructiuni De Utilizare: Uleiul de cocos se solidifica la temperaturi mai mici de 24-27 grade Celsius. In cazul in care uleiul nu mai este fluid din cauza temperaturii scazute este necesara incalzirea acestuia la temperatura 28 - 36 de grade Celsius inainte de utilizare.
Se aplica pe piele prin masare usoara.

Mentiuni Speciale: Produs natural. Produs netestat pe animale. Nu contine parabeni. Produs testat dermatologic.

24 luni sau 12 luni de la deschidere

Temperatura de depozitare: 5 – 25°C, ferit de razele solare.

Cocos Nucifera Oil.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie verificata

Cosmin Margean,

Produsul perfect pentru persoanele alergice la mirosuri. Mirosul discret spre deloc. Uleiul de cocos este foarte bun pentru masaj de orice fel. Textura este una potrivita pentru masajul corporal acesta fiind fin, nu ingreuneaza, nu oboseste palmele. Foarte bun pentru calcaie. Recomandat si pentru bronz.

Raspunde

A fost util acest review?

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!